Last Minute Prep...

12/22/2013

I absolutely LOVE wrapping but I'm super excited to finish completely and check this off my Christmas to-do list! I went Saturday to Hobby Lobby and Michael's to get some last minute paper and more gift tags! I found craft paper and the cutest gift tags for 70% off! 
Taking the time to personalize someones gift is SO important in my opinion!! :)
{A few of my favorites!}
 photo wrapping2_zps81d5293d.jpg

Aside from wrapping I still have to finish my Christmas baking and packaging for friends and family, pick out an outfit for Christmas Eve/Christmas Day, paint my nails {festive of course,} finish editing my last holiday shoot and get stocking stuffers! What do you guys have left?! I'm getting SOOOOO excited!!! I hope you all have a fabulous Christmas and remember the TRUE meaning of the season! 
Photobucket

18 comments :

 1. Replies
  1. có bất kỳ điểm gì đặc biệt.

   Cấm chế bảo vệ ở chỗ này cũng không phải xảo diệu nhưng lại có với số lượng lớn, chỉ một mảnh nhỏ đã hơn mấy ngàn cấm chế. Những cấm chế này đều có phản ứng dây chuyền, chỉ cần khẽ động một cái thì sẽ phát động tất cả những cái còn lại.

   Tuy cấm chế rất cẩu thả nhưng lại rất có hiệu quả. Những người bình thường, cho dù là Yêu Tương muốn đi vào trong cấm chế này cũng có chút khó khăn. Mặc dù muốn đi vào cũng phải mất nhiều thời gian mới có thể cưỡng ép phá giải.

   Thần thức của Vương Lâm đảo qua, với tu vi và những thủ pháp cấm chế hắn nắm giữ thì những cấm chế này không đáng để hắn đặt vào mắt, mà hắn cũng không có hứng thú đi vào bên trong. Khi Vương Lâm đang muốn rời đi thì đột nhiên trên bầu trời phương xa lại xuất hiện vòng xoáy màu đen làm ánh mắt hắn trở nên ngưng trọng.
   dong tam mu lậu cho thuê phòng trọ cho thuê phòng trọ nhac san cuc manh tư vấn pháp luật qua điện thoại công ty luật hà nội số điện thoại tư vấn luật dịch vụ thành lập doanh nghiệp
   -Âm hồn bất tán!

   Vương Lâm chau mày, hàn quang trong mắt càng ngày càng đậm. Sau khi vòng xoáy hắc sắc này xuất hiện hai lần đã làm cho sát khí tràn ngập trong lòng Vương Lâm. Hắn hừ lạnh một tiếng, cơ thể lập tức trầm xuống rồi lập tức tiến thẳng vào trong cấm chế.

   Những thủ pháp cấm chế Vương Lâm nắm giữ đều dùng để phá giải những vật có tiên

   Delete
 2. I can tell that you spend LOTS of time personalizing your gifts! That is so special, girl!

  ReplyDelete
 3. Love how your packages are wrapped!! Everything looks so cute (:
  Hope you have a wonderful Christmas!

  ReplyDelete
 4. Looks wonderful, Lauren!! Merry Christmas, pretty girl! xox

  ReplyDelete
 5. I am wrapping mine in Craft paper this year as well and I am loving how they turn out!!!!

  ReplyDelete
 6. Your gifts are very colorful and pretty. I used brown wrapping paper this year as well but went with a gold and red theme. I love how creative you can get with it. Merry Christmas! www.craftycouponista.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. You are AMAZING. These are so beautiful my friend! Merry Christmas and Happy New Year! xo

  ReplyDelete
 8. Gorgeous wrapping- so cool and unique- I must remember this for next year!

  Katie x
  http://www.missenchanting.co.uk/

  ReplyDelete

Copyright Wifestyles Blog & Photography. Blog Design by Pish and Posh Designs